Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 120 g di cipolla bianca a fette (4-5 mm)
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
-
1
rametto di origano fresco
veya 2 pizzichi di origano secco - 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 dk
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Orata al sale
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 dk
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min