Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de lait
- 300 g de farine de blé
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de beurre, coupé en dés
- 1 pincée de sel
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 jaune d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1093 kJ / 261 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kouglof
3 godz. 20 min
Petits beignets de carnaval
3h
Fouace
3 godz. 15 min
Gâteau pomme-raisin
1h 15min
Le pain bénit
2h 30min
Ciambella à l'eau
1h
Tarte au sucre
4h
Gâteau moelleux au cidre
1h 5min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30 min
Le gâteau de Peau d'Ane
1h 15min
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1h 30min
Papet jurassien
2h 45min