Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de gigot d'agneau désossé, détaillé en gros cubes
- 700 g d'eau
- 4 belles aubergines (600 g env.), coupées en deux dans la longueur
- 1 pincée de safran en poudre
- 200 g de riz
- 4 oignons, coupés en deux
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Tajine de veau aux coings
1 Std. 10 Min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 godz. 55 min
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1h 35min
Pain marocain
2h 45min
Tajine d'agneau aux cerises
1 Std. 20 Min
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min
Moussaka
1ωρ. 45 λεπτ.
Riz Biryani
45 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Aubergines farcies au riz complet
1 Std. 10 Min