Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 270 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 8673 kJ / 2073 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Karbonhidrat
- 407.5 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 4783.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapata con masa madre
17h
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan de trigo con masa madre
15h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min