Pan exprés sin gluten

Pan exprés sin gluten

4.5 185 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
16 rebanadas

Malzemeler

  • claras de huevo
    2
  • de zumo de limón
    4 - 6 gotas
  • de agua
    350 g
  • de vinagre
    1 cucharada
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
    20 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    40 g
  • de harina panificable sin gluten
    450 g
  • de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita

Besin Değeri şuna göre 1 rebanada

Kalori 122 kcal / 511 kJ
Protein 3.98 g
Yağ 1.67 g
Karbonhidrat 22.82 g
Lif 1.27 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...