Pan exprés sin gluten

Pan exprés sin gluten

4.5 202 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
16 rebanadas

Malzemeler

  • 2 claras de huevo
  • 4 - 6 gotas de zumo de limón
  • 350 g de agua
  • 1 cucharada de vinagre
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 40 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 450 g de harina panificable sin gluten
  • 50 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 rebanada

Protein 3.98 g
Kalori 511 kJ / 122 kcal
Yağ 1.67 g
Lif 1.27 g
Karbonhidrat 22.82 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...