Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1082.8 mg
Alternatif tarifler
Floating islands
1 Std.
Pastrami
22 Std. 30 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 Std. 40 Min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 Std. 30 Min
Yoghurt soup cups
1 Std. 10 Min
Sunday morning breakky bake
1h 15min
Prawn and saffron arancini
25h
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min