Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1082.8 mg
Alternatif tarifler
Mini Classic Polish "torts"
2 godz. 30 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 Std. 30 Min
Crostini with mushrooms and fontina
35min
Ginger Sangria Punch
1h 5min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40min
Lemon meringue cupcakes
1 Std. 30 Min
Tex-Mex Bowl
50min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 godz.
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Chile con queso cob loaf
40min
Boeuf Bourguignon
11hod. 25min