Cihazlar ve Aksesuarlar
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 30 dk
12 slices
Malzemeler
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sun-dried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
182.9 mg
Protein
8.3 g
Kalori
408.5 kJ /
97.3 kcal
Yağ
7.1 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2.3 g
Karbonhidrat
0.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Black-eyed bean stew with whole squid
5sa 15 dk
Olive and fennel grissini
25sa 30 dk
Prune jam
55 dk
Kewpie mayonnaise
10 dk
Wonton wrappers
55 dk
Plum sauce
55 dk
Crab and ginger tart with chilli dressing
1sa 30 dk
Twice-cooked pork belly with lentils
5sa 30 dk
Risotto with Parmesan cheese
25 dk
Cherry and almond clafoutis pudding
3sa
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 dk
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 dk