Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 220 g di zucchero
- 110 g di albumi (3 albumi circa)
- 1 cucchiaino di aceto
Decorazione
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di frutta mista fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 31.6 g
- Yağ
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse ai frutti rossi
4 Std.
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Crema catalana
40 min
Mini flan parisienne
9 Std.
Pork larb
20min
Tortini al caramello
1 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Coulis di frutta
10 Min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min