Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Miso Aubergine
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 50 dk
4 portioner
Malzemeler
-
misopasta eller shiro miso90 g
-
mirin40 g
-
vandsake35 g
-
sukker30 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk1 ½ tsk
-
havsalt2 knivspids
-
aubergine skiver (2 cm), derefter skåret i mindre stykker (3 cm)360 g
-
vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)1600 g
-
1 tsk ascorbinsyre, (se tip)citronsaft (se tip)30 g
-
sesamfrø1 spsk
-
forårsløg skåret diagonalt1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
670 mg
Protein
4 g
Kalori
654 kJ /
156 kcal
Yağ
6 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide med kniv dække
8 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cremede champignoner
Değerlendirme yok
Blomkålsris
10 dk
Karry-rejer (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Falafel-vafler
Değerlendirme yok
Ris salat med grøntsager
Değerlendirme yok
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Değerlendirme yok
Bulgurhvede
Değerlendirme yok
Tostadas med kylling og raja
40 dk
Asparges med citronkapers
Değerlendirme yok
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Değerlendirme yok
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Değerlendirme yok
Pimento dip
Değerlendirme yok