Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
veya 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta di zucchero
1hod. 10min
Glassa al cioccolato
20min
Glassa al burro
10min
Glassa di zucchero
10min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5u.
Freakshake gusto macarons
2u. 40min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min.
Crema al burro al cacao
10min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1sa
Ganache al cioccolato
12h 20 min.
Cream tart
4 Std.