Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
veya 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glassa di zucchero
10 Min
Pasta di zucchero
1h 10min
Meringhe
2 Std.
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Glassa al burro
10 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Baci di meringa ai mirtilli
3 godz. 30 min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 Std.
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Crema al burro al cacao
10 Min
Cream tart
4 Std.