Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
- 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 55.6 g
- Yağ
- 29.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orecchiette ai broccoli
2 godz. 40 min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Linguine al salmone e vodka
20min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1h 40min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55min
Spaghetti al tonno
40min