Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
- 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 55.6 g
- Yağ
- 29.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Penne all'arrabbiata
20 dk
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Mezze maniche affumicate
25 dk
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min