Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 - 4 bustine di nero di seppia liquido
- 20 g di olio di arachidi
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 9 gambero crudo di media grandezza interi
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 3 - 4 foglie di basilico fresco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di cozze fresche pulite
- 150 g di vongole veraci fresche pulite
-
3
calamari freschi ad anelli
veya 3 seppioline ad anelli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3192 kJ / 763 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 108.2 g
- Yağ
- 21.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza alle verdure
2h 5min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 Std. 35 Min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min