Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stelle di mare
30 Min
Brodetto romagnolo
50 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40min
Filetto in crosta di patate
2 godz. 15 min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Zuppa di pesce misto
40min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Tenderberry
10 Min
Bicchierini prosciutto e melone
3 Std. 25 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2hod. 10min
Brodetto di Fano
1 Std.