Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Aceto aromatizzato alla menta
20 Min
Ananas al cartoccio
1h
Ceviche di salmone
48sa 15 dk
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Crostatine al melograno
50 phút
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20 phút
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Anatra all'arancia
1h 35min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15 phút