Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cozze alla Medoc
50min
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Cupola di pane con agnello e patate
2h
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Affogato al cioccolato e brandy
15 min
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Stelle di mare
30min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min