Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di sarde fresche, pulite, aperte a libro
- farina tipo 00 q.b.
- olio di arachidi q.b. per friggere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di cipolle bianche, a fette sottili
- 160 g di aceto bianco
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di uvetta sultanina, ammollata 10 minuti in acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sardine al cartoccio
50 Min
Caponata alla catanese
1 godz.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1hod. 30min
Cacciucco
1 godz. 20 min
Sarde in saor
25sa
Mousse di scampi e sogliole
35 Min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4hod. 30min
Salsa peverada
30 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Risotto con fegatini di pollo
40 min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 godz. 25 min
Salsa verde "Bagnet"
15min