Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di sarde fresche, pulite, aperte a libro
- farina tipo 00 q.b.
- olio di arachidi q.b. per friggere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di cipolle bianche, a fette sottili
- 160 g di aceto bianco
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di uvetta sultanina, ammollata 10 minuti in acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Sarde in saor
25 Std.
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Sarde a beccafico
35min
Sgombri all'agro
1h 45 phút
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30 phút
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 phút
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Caponata alla catanese
1h