Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
veya 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Baguette
4h
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min