Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
veya 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nodini mediterranei
3h 50min
Panini rosette
23h 20min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Ciriola romana
10h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Mantovanine
2h 45min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Rosette
5h 20 min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta casereccia
5h 10 min.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min