Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
veya 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane barese
6h 15min
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4h
Pane alla birra
4h 55min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min