Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Karbonhidrat
- 50.5 g
- Yağ
- 22.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Incapriata di fave e zucchine
6h
Pancotto con cime di rape
40 Min
Cartellate
1h 5min
Pizzi leccesi
6h
Pitta rustica salentina
1h 40min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Pettole pugliesi
3 Std.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Cime di rapa stufate
55 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min