Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Karbonhidrat
- 50.5 g
- Yağ
- 22.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Crema di fave al finocchietto
50min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Pasticcio altamurano
3 godz. 30 min
Incapriata di fave e zucchine
6 Std.
Pancotto con cime di rape
40min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Pizzi leccesi
6 Std.
Pettole pugliesi
3 Std.
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Focaccia barese
2 godz. 55 min