Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Walnusshälften
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 6 Salbeiblätter
- 1 Schalotte, halbiert
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3283 kJ / 784 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 54 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2h 15min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2 Std.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Nudelteig ohne Ei
1h 35min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15min