Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Walnusshälften
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 6 Salbeiblätter
- 1 Schalotte, halbiert
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3283 kJ / 784 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 54 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Dinnete
2 godz.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Antipasti-Calzoni
1 godz. 20 min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Spätzle
30min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 godz. 50 min
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15 min