Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g feijão seco roxinho
- 1800 g água
- 1 folha de louro seco
- 1 c. chá de sal, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 cebola
- 2 dentes de alho
- ½ pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 100 g linguiça calabresa, cortada em rodelas finas
- 100 g bacon, cortado em cubos pequenos (1 cm x 1 cm)
-
200
g farinha de mandioca crua
veya 200 g farinha de mandioca torrada - 5 folhas de couve, cortadas em tiras finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porção
- Kalori
- 1760 kJ / 421 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 830 mg
Alternatif tarifler
Bolo de milho com coco
1h 25min
Pão Challah
Değerlendirme yok
Feijoada tradicional
13 Std. 25 Min
Salpicão de frango
40min
Arroz e feijão tradicional
13 godz. 20 min
Estrogonofe de carne com batatas
1 godz. 20 min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 godz. 20 min
Batata recheada
1 godz. 50 min
Pastel de carne
3 Std. 15 Min
Kibe assado
1 godz. 20 min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min
Calabresa acebolada
20min