Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de empada
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
-
80
g banha
veya 80 g manteiga -
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 ovo
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g cebola
- 100 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 1 frango partido em pedaços (1000 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 10 g molho de soja (isteğe bağlı)
-
1 ½
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 ½ cubo de cubo de caldo de galinha (para 0,5 l) - 1 pitada de pimenta
- 60 g farinha
- 2 gemas de ovo batidas
- 1 ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 575 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crocante de chocolate
Değerlendirme yok
Bolo de Especiarias
Değerlendirme yok
Sorbet de cupuaçu
Değerlendirme yok
Escondidinho de carne seca
1h 55min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Pirão de frutos do mar
1sa 10 dk
Cuscuz à paulista
1sa 25 dk
Brioche de parmesão
1 Std. 45 Min
Escondidinho de carne
1h 15min
Trança
2 Std. 20 Min
Purê de batata
50min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55min