Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 4 coxas de frango
- 4 sobrecoxas de frango
-
1
c. chá de caldo de galinha em pasta
veya 1 c. chá de sal - 150 g polpa de tomate
- 50 g cerveja pilsen
- 1 folha de louro seco
- 300 g quiabo, cortado em rodelas
- 20 g vinagre de vinho branco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porção
- Kalori
- 1070 kJ / 256 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 596 mg
Alternatif tarifler
Arroz e feijão tradicional
13h 20min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Batata recheada
1 Std. 50 Min
Moqueca de peixe e camarão
55min
Tutu à mineira
35 Min
Farofa
30min
Caldo de feijão preto
13h 5 phút
Salada de vagem, grão de bico e ricota
35 Min
Molho vinagrete
15 min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30min
Filés de Rodovalho com legumes
1h 15 min