Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 porties
Malzemeler
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
93 mg
Protein
46 g
Kalori
2926 kJ /
698 kcal
Yağ
56 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
32 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide koken
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Değerlendirme yok
Snelle kaassoufflés
45 dk
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 dk
Hollandaisesaus
15 dk
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9sa
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2sa 10 dk
Sous-vide Teriyaki Zalm
1sa 20 dk
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 dk
Vitello tonnato
13sa
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 dk
Hollandaisesaus
15 dk
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 dk