Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de filete de res, entero
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de mostaza Dijon
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de echalot
- 400 g de hongos cremini
- 200 g de champiñones
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 8 rebanadas de prosciutto (aprox. 100 g)
- 80 g de foie gras (isteğe bağlı)
- 600 - 700 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
Salsa
- 200 g de filete de res, en trozos (4 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla sin sal
- 12 pimientas negras enteras
- 1 hoja de laurel seca
- 3 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 750 g de vino tinto, tipo Merlot
-
500
g de caldo de res
veya 500 g de agua más 1 cdita de concentrado de caldo de res - 25 g de fécula de maíz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2063 kJ / 491 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 804 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete a la pimienta
20min
Gohan
45 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Sal roja
5min
Ensalada César
15min
Blintzes
1h 30min
Mantequilla de ajo y echalote
10 Min
Pescado a la talla
40min