Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de filete de res, salpimentado
- 50 g de mostaza
- 600 g de hongos cremini
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 225 g de castañas en agua, drenadas
- 100 g de prosciutto
- 80 g de foie gras
- 400 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3091 kJ / 736 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete a la pimienta
20min
Pescado a la talla
40 min
Camarones al ajillo
25 min
Pulpo con soya y mantequilla
1h 40min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Robalo envuelto en hoja de plátano y hoja santa
50 min
Sal roja
5min
Hamburguesa trufada
40 min
Mousse de cilantro y jalapeño
1h 5min
Filete Wellington
14h
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.