Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porciones
- Kalori
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 105 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Margarita
5min
Filete a la pimienta
20min
Filete de res con salsa de jamaica
50min
Dip de alcachofa y espinaca
30min
Tártara de Salmón
25 min
Salsa Bernesa TM6
20min
Dip de alcachofa y portobello
30min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h