Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porciones
- Kalori
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 105 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto con parmesano
30 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Salsa holandesa
15 Min
Papas Dauphine
1 godz. 40 min
Sopa de camarón y hoja santa
25 Min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Aderezo de mostaza y balsámico
5 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min