Cihazlar ve Aksesuarlar
Cooking beetroot and corn
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
628.5 mg
Protein
2.5 g
Kalori
268 kJ /
63.8 kcal
Yağ
0.1 g
Lif
4.7 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
11.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Blade Cover Basics
11 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Red onion relish
50 Min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 Std.
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Rice flour
5 Min
Natural (plain) yoghurt
11 Std. 10 Min
Rice Flour
5 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Tomato paste
2 Std. 20 Min
Lemon pepper seasoning
1 Std. 35 Min
Marinated capsicum
55 Min
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min