Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pinsateig
- 350 g Pizzamehl Type 00
- 75 g Reismehl (siehe Tipp)
- 25 g Sojamehl
- 5 g frische Hefe
- 10 g Olivenöl
- 365 g Wasser
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- ¼ TL Zucker
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 100 g Salami, in Stücken
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 50 g Champignons, in Scheiben
- 1 Zwiebel, in halben Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ossobuco
3h 40min
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Dinkel-Seelen
9 Std.
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 godz.
Panierte Fleischküchle
1h 40min
Hummer Thermidore
35min
Schweizer Rustico
25h 20 min
Pizzabrötchen mit Basilikumbutter
4h 30min
Laugenzopf
3 Std. 30 Min
Mediterrane Baguettes
4h
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2 Std.
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h