Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roquefort-Quark
- 250 g Quark, 20% Fett
- 100 g Roquefort, in Stücken
- 100 g Milch
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
Rösti
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 50 g Haferflocken, zart
- 2 Eigelb
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 TL gekörnte Brühe - 2 Prisen Muskat
- ¼ TL Pfeffer
- 10 g Öl
- 1 Zwiebel, halbiert
Apfel-Rotkohl und Fertigstellung
- 250 g Rotkohl, in Stücken
- 150 g Apfel, in Stücken
- 2 TL brauner Zucker
- 20 g Butter
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2482 kJ / 593 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 1295 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfannkuchen mit gemischtem Gemüse
1 Std. 15 Min
Linsen-Dinkel-Spätzle
1 Std.
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1 Std. 20 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Wirsing-Dinnete
2h
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24 Std.
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55min
Mousse au Chocolat
3h
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1 Std.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2h