Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roquefort-Quark
- 250 g Quark, 20% Fett
- 100 g Roquefort, in Stücken
- 100 g Milch
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
Rösti
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 50 g Haferflocken, zart
- 2 Eigelb
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 TL gekörnte Brühe - 2 Prisen Muskat
- ¼ TL Pfeffer
- 10 g Öl
- 1 Zwiebel, halbiert
Apfel-Rotkohl und Fertigstellung
- 250 g Rotkohl, in Stücken
- 150 g Apfel, in Stücken
- 2 TL brauner Zucker
- 20 g Butter
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2482 kJ / 593 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 1295 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glasierte Mairübchen
25min
Winterlicher Flammkuchen
2 godz.
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Bubble and Squeak
1sa 20 dk
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Kohlrabischnitzel mit Basilikum-Quark
1h
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2 godz.
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1sa 20 dk
Salatsauce für Blattsalate
10 dk
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1h
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 dk