Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Dinnete
2 godz.
Wurzelbrot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15 Std.
Toastbrot
16 Std.
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Würziges Fladenbrot
1h 40 min
Roggenbrötchen mit Espresso
2 godz.
Baguettes Rustica
15 Std.
Laugen Croissants
1h
Oberländer
14 Std. 30 Min
Baguettes
15 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3h