Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 godz.
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1 Std. 20 Min
Baguette Rustica
4u. 20min
Wirsing-Dinnete
2 godz.
Fougasse
14 Std. 30 Min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Baguettes Rustica
15h
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40 Min
Weißbrot
15h
Ciabatta
17 Std.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min