Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebelkuchen
2h 30min
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Wirsing-Dinnete
2 Std.
Baguettes d' Épi
17 Std.
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 Std.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min
Nudelteig ohne Ei
1h 35min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3h
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1h 20min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40min