Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
300
g Rhabarber, in Stücken oder TK, aufgetaut
veya 300 g Rhabarber, TK, aufgetaut - 200 g Wasser
- 100 g Zucker
- 40 g Zitronensaft
- 1 EL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 170 g Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Flasche
- Kalori
- 8249 kJ / 1972 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 171 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 2519 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Salsa
15 Min
Pfirsich-Chutney
50min
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1h
Bärlauchöl
15 Min
Glasierte Mairübchen
25 Min
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6 Std. 50 Min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min
Bärlauchbutter
10min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 godz. 20 min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15 Min