Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le pain de Gênes
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les cercles
- 150 g de sucre en poudre
- 100 g de poudre d'amande
- 3 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 10 g de liqueur d'amande, type amaretto (isteğe bağlı)
La mousse au cassis
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de cassis frais
- 70 g de sucre en poudre
- 230 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 70 g de mascarpone, très froid
- 250 g de fruits rouges frais variés
- quelques fleurs comestibles (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2257.5 kJ / 539.9 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 18.3 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 137.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse vanille-pomme
7h
Charlotte aux framboises
3 godz. 40 min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Bavarois pêche et fruits d'été
12 Std. 45 Min
Demi-sphère vanille-caramel
7 godz. 30 min
Bavarois cerise-pistache
6 godz. 30 min
Entremets fraise façon mille-feuille
5 Std.
Mousse surprise
14h
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min