Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pinsateig
- 310 g Wasser
- 1 g Hefe (erbsengroß)
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Dinkelmehl Type 630
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Rhabarber und Fertigstellung
- 3 - 4 Stängel Rhabarber (ca. 300 g), in Stücken (5 mm)
- Zucker zum Bestreuen
- 300 g Crème fraîche (siehe Tipp)
- 30 g Honig
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ziegenkäserolle, in Scheiben (2-3 mm)
- 20 - 30 g Walnusshälften
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3414 kJ / 816 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1991 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnentarte
2hod.
Spargel-Focaccia
5h
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 λεπτ.
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10 min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1hod. 20min
Pinsa classico
12h 50min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 Std.
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50 min.
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min