Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pinsateig
- 310 g Wasser
- 1 g Hefe (erbsengroß)
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Dinkelmehl Type 630
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Rhabarber und Fertigstellung
- 3 - 4 Stängel Rhabarber (ca. 300 g), in Stücken (5 mm)
- Zucker zum Bestreuen
- 300 g Crème fraîche (siehe Tipp)
- 30 g Honig
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ziegenkäserolle, in Scheiben (2-3 mm)
- 20 - 30 g Walnusshälften
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3414 kJ / 816 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1991 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Tarte
1h 30min
Halloumi-Wraps
40min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Pflaumen-Zimt-Galette
1h 20min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30p
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1 Std.
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10min
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2 Std. 15 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 godz. 50 min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35p