Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 398.7 mg
Alternatif tarifler
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min.
Ciaramicola
1hod.
Pizza di pasqua dolce
3h
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Tozzetti
1ωρ. 30 λεπτ.
Torta al testo
1hod.
Maritozzo romano
11h
Arista all'arancia
8hod. 35min
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Ciambellone alla frutta secca
55min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Ciambelline al vino rosso
1hod.