Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa di media dimensione (vedere consigli)
Gnocchi di patate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 - 360 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Besciamella
15 min
Besciamella
15 min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pandoro TM6
15h 15 min
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Impasto per pizza di Kamut®
2 Std.