Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig und Walnuss-Honig-Kruste
- 280 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 90 g Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 Ei
- 150 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Salz
- 12 TL Aprikosenmarmelade
- 100 g Walnusshälften
- 40 g Honig
Vanillesauce und Fertigstellung
- ½ Vanilleschote
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 300 g Milch
- 4 Eigelb
- 5 g Speisestärke (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1873 kJ / 447 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Marzipan-Zimt-Striezel
2 Std.
Panforte de Siena
2 Std.
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Apfel-Pudding-Taschen
1 Std. 40 Min
Mohn-Aprikosen-Kranz
1 Std. 30 Min
Kaffeestollen
24 Std.
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Bananen-Karamell-Pie
2 Std. 30 Min
Mohnblume
2h 20min
Nusskipferl
2 Std.
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2 Std.