Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Milch
- 75 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zucker
- 2 TL Zimt
- 150 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Puderzucker zum Bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 696 kJ / 166 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mohnstriezel
2h 15min
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2h 20min
Nuss-Striezel
1h 30min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2h 15min
Orangen-Mohn-Guglhupf
1h 20min
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1h 20min
Apfel-Zimt-Ballen
1h
Nussecken-Tarte
4 godz. 30 min
Marzipan-Pflaumenmus-Rauten
1h 30min
Sizilianisches Mandelgebäck
30min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1h 20min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1h 30min