Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindfleisch, in Würfeln (3 cm)
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 150 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika de la Vera
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 rote Paprika (ca.180 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 geh. EL Speisestärke (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 808 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ochsenbäckchen
5 godz.
Pulled Pork Burger
6 Std. 20 Min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Schweinefilet in Metaxasauce
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Winzertopf
2h 40 phút
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3u. 40min
Malzbiergulasch
1h 15 phút
Malzbier-Bolognese
2h