Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindfleisch, in Würfeln (3 cm)
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 150 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika de la Vera
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 rote Paprika (ca.180 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 geh. EL Speisestärke (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 808 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ochsenbäckchen
5h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 Std.
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30h 30 min
Winzertopf
2 godz. 40 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min