Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Majoran
- 20 g Ajvar, mild
- 2 Lorbeerblätter
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend
- 250 g braune Champignons
- Petersilie, zerzupft, zum Garnieren
- 4 EL Schmand
- Bauernbrot zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 859 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20 min
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 godz.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1h 20min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4sa 20 dk
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.