Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Majoran
- 20 g Ajvar, mild
- 2 Lorbeerblätter
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend
- 250 g braune Champignons
- Petersilie, zerzupft, zum Garnieren
- 4 EL Schmand
- Bauernbrot zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 859 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Spätzlesuppe
3 godz. 45 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50 Min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1 Std.
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1h 20min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Zwiebel-Sahne-Hähnchen mit Reis
1 Std.
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min