Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 2 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras, (aprox. 440 g c/u)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 80 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 240 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Huevos duros (4 piezas)
20 Min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Filete de ternera al vapor
Değerlendirme yok
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 Min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min