Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Olivenöl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 400 g Butternuss-Kürbis, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 800 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Muskat
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Ravioli, frisch, aus dem Kühlregal, 3 Minuten Garzeit (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1695 kJ / 404 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 1577 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40min
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35min
Möhren-Kürbissuppe mit Parmesanchips
45min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35min
Brokkolicremesuppe
35min
Zucchinicremesuppe mit Gnocchi
30min