Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta-Teig
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Olivenöl
- 200 g Polenta (Maisgrieß)
Tomatensauce
- 200 g Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 1 TL Oregano
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 3 Scheiben Schinken, gekocht, in Stücken
- 3 Scheiben Salami, in Stücken
- ½ rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 100 g Champignons, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1374 kJ / 328 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
30min
Quinoa Nuggets
1h
Polenta-Taler
1h 10min
Hirsepuffer
1h 10min
Reis-Zucchini-Puffer
50min
Linsen-Dinkel-Spätzle
1h
Kürbisnocken (glutenfrei)
50min
Polenta mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Quinoa-Risotto Provençale
30min
Gemüse-Hirsotto
45min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30min