Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig), siehe Tipp
- 100 g Wasser (35-37°C)
- 100 g Weizenmehl, glatt
Hauptteig und Fertigstellung
- 280 g Weizenmehl, glatt
- 40 g Zucker
- 110 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 5 g Salz
- Öl zum Einfetten
- 1 Ei, mit 1 EL Milch gut verquirlt
- 7 Rosinen für die Augen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1303 kJ / 330 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 20.6 mg
Alternatif tarifler
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Zitronen-Ingwer-Jellys
1 Std. 30 Min
Der Goldhamster - das Vollkornbrot mit Samen und Kurkuma
16h
Schoko-Energiebällchen
35 Min
Frühstückskipferl
17h 15 min
Joghurtbrot
14h 50min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 godz.
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Dinkel-Sauerteigbrot
20 godz.
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Hayas Sauerteigbrot
20 godz.