Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig), siehe Tipp
- 100 g Wasser (35-37°C)
- 100 g Weizenmehl, glatt
Hauptteig und Fertigstellung
- 280 g Weizenmehl, glatt
- 40 g Zucker
- 110 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 5 g Salz
- Öl zum Einfetten
- 1 Ei, mit 1 EL Milch gut verquirlt
- 7 Rosinen für die Augen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1303 kJ / 330 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 20.6 mg
Alternatif tarifler
Brötchensonne
2h
Bunte Mohnschnecken
2 Std. 30 Min
Vanillejoghurt
13 Std.
Erdäpfelpolster
14 godz. 40 min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Kakao-Nuss-Kuchen im Glas
25 godz. 40 min
Der Goldhamster - das Vollkornbrot mit Samen und Kurkuma
16h
Knusperspitze
5h 30min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Dinkelweckerl
23 godz. 40 min
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Weizenbrot Betty
4 godz. 35 min