Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g di olio extravergine di oliva
veya 20 g di olio di oliva - 250 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (3-4 cm), asciugata su carta assorbente
- sale a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 2784 kJ / 665 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 52 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 188 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 godz. 55 min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Cosce di pollo piccanti
1 godz. 50 min
Castagne sottovuoto
1 godz. 30 min
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1h
Cosce di pollo in salsa speziata di pomodori verdi
1h
Insalata riso venere, salmone e fragole
1 godz. 30 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 godz. 15 min
Pollo speziato al limone
40min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Salmone insaporito
15 min