Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
- 5 g de cassonade
- 250 g de farine de blé T 55, et 20 g pour le plan de travail
- 125 g de farine de châtaigne (en magasin bio), et 20 g pour fariner le pain
- 1 c. à café de sel
- 10 g de beurre mou
- 25 g d'œuf, légèrement battu (environ ½ œuf)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1145 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
3j
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain de seigle
5h
Pain à la farine d'épeautre
4 godz.
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain aux pistaches
3 godz. 15 min
Pains au maïs
3h 20min
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 godz.
Pain aux céréales
3h 30min
Pain de mie aux graines
6h
Pain aux graines
5h