Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 200 g de sucre glace maison
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture (le jour même)
- 2 citrons verts
- 3 clémentines
- 2 oranges sanguines
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre glace maison
- 1 gousse de vanille, fendue et égrainée
- 150 g de lemon curd maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2280 kJ / 546 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 Std. 40 Min
Lemon curd
25 min
Ananas cuit aux vapeurs de vanille, sorbet à la coriandre
3h
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Lemon curd Mode Sauce
20min
Minipavlovas
3h 45min
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Pavlova à l'ananas
3 godz. 30 min
Pavlova aux figues
4h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.