Cihazlar ve Aksesuarlar
Tőkehal burgonyával és paradicsomszósszal
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
6 adag
Malzemeler
-
burgonya , darabokra vágva (3-4 cm)800 g
-
6 fehér húsú halfilé, (bármilyen fajta fehér húsú hal, 120-200 g egyenként)tőkehal steak (120-200 g egyenként)6
-
hagyma , félbe vágva150 g
-
fokhagyma gerezd1
-
sárgarépa , darabokra vágva100 g
-
fehér bor (isteğe bağlı)50 g
-
paradicsom , darabokra vágva400 g
-
feketebors, őrölt½ tk
-
só , plusz ízlés szerint1 tk
-
víz100 g
-
só , ízlés szerint
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 adag
Kalori
1269 kJ /
302 kcal
Protein
33 g
Karbonhidrat
25 g
Yağ
7 g
Lif
3.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Alap szakácskönyv
133 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Citromos spagetti marinált lazaccal
50 dk
Garnélás Chili
Değerlendirme yok
Sült lazac joghurtos öntettel
Değerlendirme yok
Halrudacskák
Değerlendirme yok
Skandináv tízórai zsemle
Değerlendirme yok
Füstölt lazacszeletek
Değerlendirme yok
Kagyló fűszeres crème fraiche szósszal (Mouclade)
Değerlendirme yok
Garnélás szaganaki fetával
35 dk
Halgombócok joghurtos szósszal
Değerlendirme yok
Kagyló fűszeres paradicsomszószban
45 dk
Párolt thai halpogácsák
Değerlendirme yok
Tőkehal citrusos vajjal
50 dk