Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di olive denocciolate, preferibilmente di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 g di pinoli sgusciati
- 200 g di pasta secca tipo vermicelli
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3602.4 kJ / 861 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 91.7 g
- Yağ
- 44.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 1436.5 mg
Alternatif tarifler
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Tubettini alla maiorese
55 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Pasta caprese
20min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Vermicelli aglio e olio
25 Min