Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut in cubes (1 cm)
- 2 tbsp thick teriyaki marinade
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tbsp cornflour (starch)
- oil, to grease
- 3 eggs, A-sized, lightly beaten
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 1200 g water
- 250 g short-grained rice (sushi rice), rinsed
- 1 tbsp Japanese sushi vinegar
- 4 tbsp furikake (Japanese rice seasoning)
- prawn roe (ebiko), to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Yee Mee
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Braised pork belly
55min
Korean Egg Bread
30 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min