![Teriyaki Chicken Rice Balls Teriyaki Chicken Rice Balls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34035CE5-5205-4A08-9C55-70F6DB28944D/Derivates/77152c03-263a-4eda-b4e2-c0b7330544b8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut in cubes (1 cm)
- 2 tbsp thick teriyaki marinade
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tbsp cornflour (starch)
- oil, to grease
- 3 eggs, A-sized, lightly beaten
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 1200 g water
- 250 g short-grained rice (sushi rice), rinsed
- 1 tbsp Japanese sushi vinegar
- 4 tbsp furikake (Japanese rice seasoning)
- prawn roe (ebiko), to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Braised Yee Mee
30 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Teochew Seafood Porridge
45 min