Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 135 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 200 g di farina manitoba
Impasto
- 70 g di burro a pezzi
- 300 g di farina manitoba
- 2 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 49.2 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2h
Pasta frolla
1h 10min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Colomba
9 Std.
Graffe di Carnevale
4 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Panettone salato di Natale (TM6)
8h
Panettone gastronomico
26 Std.
Pandoro
12h
Pandoro TM6
15 Std. 15 Min
Cornetti brioche
6h 30min