Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema alle nocciole
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- 50 g di zucchero
- 10 - 15 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di nocciole tostate
- 400 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1525.9 kJ / 364.7 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 29.7 g
- Yağ
- 23.6 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 64.7 mg
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Pasta choux
2 Std.
Crema diplomatica
30 min
Meringhette fantasma
12h 30min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.