Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cubetti di lardo
- 160 g di cipolla a pezzi
- 320 g di pasta secca tipo rigatoni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2458.1 kJ / 587.5 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 64.2 g
- Yağ
- 29.7 g
- Doymuş Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 155.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta patate e speck
40min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Sformato di pasta al tonno
30min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Pasta alla bagossa
50min
Rigatoni affumicati
25 Min
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min